• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Uniqlo gaat uitbreiden naar India

Uniqlo gaat uitbreiden naar India

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Retail

Verdere uitbreiding voor Uniqlo: de modeketen waagt de stap naar India. De eerste winkel van het merk, dat onderdeel is van Fast Retailing, moet in het najaar van 2019 openen. Dat laat Uniqlo weten in een persbericht.

”Onze lancering in India is een belangrijke stap in de internationale strategie van ons bedrijf, en we zijn heel blij en opgewonden dat we onderdeel gaan uitmaken van de snelgroeiende retailmarkt in dit land,” zegt Fast Retailing CEO, President en bestuursvoorzitter Tadashi Yanai. “We kijken ernaar uit om Uniqlo en onze kwalitatief goede LifeWear kleding naar India te brengen, en tegelijkertijd bij te dragen aan de groei van de Indiase economie.”

Het plan is om de eerste winkel in Delhi te openen, en daarna te focussen op uitbreiding in de regio rondom de hoofdstad voordat wordt gekeken naar andere gebieden.

Ook in Europa wordt door Fast Retailing flink ingezet op uitbreiding. Zo werd begin dit jaar bevestigd dat Uniqlo een winkel gaat openen in Zweden, en zal het modebedrijf dit najaar ook in Nederland neerstrijken.

Beeld: Uniqlo USA Facebook

Fast Retailing
India
Uniqlo