• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Faillissement voor Invito-winkel Den Haag

Faillissement voor Invito-winkel Den Haag

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

De winkel van Invito in Den Haag is failliet verklaard. Dit blijkt uit documenten op Faillissementsdossier en Rechtspraak.nl. De winkel in Den Haag is maar een van de vier filialen van Invito, de overige vestigingen en de webwinkel vallen buiten het faillissement.

FashionUnited heeft contact gezocht met Invito voor verdere informatie. Curator Bas Ebels meldt tegen Retailtrends dat de winkel in Den Haag al sinds de start niet goed gelopen heeft en het filiaal ook geen goed personeel meer kon vinden. De winkel is dan ook al sinds oktober dicht.

Invito ging begin dit jaar weer volledig over in de handen van Peter van den Hurk. De Unlimited Footwear Group verkoopt de aandelen die het had in het merk aan Van den Hurk. Hij is directeur van zowel Le Ballon en Invito en beiden merken hebben het hoofdkantoor in Den Bosch. Invito introduceert in 2017, een jaar nadat het is doorgestart door Van den Hurk ook kleding in het assortiment.

Altijd up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u hier aan voor de FashionUnited nieuwsbrief!

Beeld: Via Invito

Faillissement
Invito
Retail