• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Farfetch introduceert same day delivery

Farfetch introduceert same day delivery

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Na online retailers als Wehkamp en Zalando introduceert het Britse modeplatform Farfetch nu ook een same day delivery service. Dat meldt Fashionmag.com.

De nieuwe bezorgservice is momenteel beschikbaar in negen steden: Londen, New York, Parijs, Milaan, Los Angeles, Miami, Barcelona, Madrid en Rome. Bestellingen die op maandag tot en met vrijdag vóór 10:00 uur lokale tijd worden geplaatst, worden nog dezelfde dag bezorgd. De dienst is in weekenden niet beschikbaar.

Farfetch werkt voor de service samen met 300 winkels, deze zijn echter nog niet allemaal in staat dezelfde dag nog te bezorgen. De belangrijkste winkels die wel al snel gaan bezorgen, zijn onder meer modemerken Feathers in Londen en Excelsior Milano. Later wordt de service ook in andere Europese steden geïntegreerd.

“Onze klanten zijn onze opdrachtgevers,” vertelt José Neves, Farfetch CEO. “Naar aanleiding van de feedback van consumenten wilden we een nog snellere bezorgdienst introduceren. Het doel is om een 360 graden winkelervaring te creëeren. De service is een nieuwe manier van betrokkenheid bij ons trouwe klantenbestand.”

De lancering van de same day delivery dienst volgt de grote investering die het modeplatform vorig jaar ontving. De middelen werden uitgetrokken om Farfetch’ internationale bereik te vergroten, nieuwe lokale websites te starten en ook de bezorgservice te realiseren. Wanneer de dienst hier precies wordt geïntroduceerd, is nog niet bekend.

Farfetch
Same Day Delivery