• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • H&M Bonneterie Amsterdam opent op 17 december

H&M Bonneterie Amsterdam opent op 17 december

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

De opening van de H&M Bonneterie Den Haag is amper achter de rug, of H&M komt alweer met een nieuwe opening. De H&M Bonneterie in Amsterdam opent namelijk op 17 december zijn deuren.

Vanaf 10 uur zal de nieuwe H&M-vestiging aan het Rokin (met extra ingang aan de Kalverstraat) geopend worden. De nieuwe flagshipstore telt zes verdiepingen en alle collecties zullen hier te vinden zijn. Naast de dames-, heren- en kinderlijnen zullen ook de woon- en beautycollecties en de limited editions verkrijgbaar zijn in de nieuwe vestiging. Voor de eerste 100 klanten ligt er een goodiebag op ze te wachten, en de eerste 250 klanten krijgen een giftcard met bedragen van 5 tot 250 euro.

De voormalige Maison de Bonneterie-winkels in Amsterdam en Den Haag sloten deze zomer na 125 jaar hun deuren. De aanhoudende recessie was reden voor de sluiting. In oktober 2014 werd bekend dat H&M de panden zou gaan huren; er is een langjarig huurcontract afgesloten voor de twee monumentale panden. De verhuur van de panden was in handen van vastgoedadviseur CBRE.

Susan Krau, countrymanager van H&M, zei eerder blij te zijn met de panden van 'absoluut wereldniveau'. De gebouwen krijgen een luxueuze inrichting, in harmonie met de historische details.

Lees hier alles over de opening van de H&M Bonneterie in Den Haag .

Bonneterie
H&M