• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Het werk van een Personal Stylist bij Shoeby

Het werk van een Personal Stylist bij Shoeby

PARTNER CONTENT
Door Partner

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Credits: Shoeby

We zijn allemaal uniek, maar het ontwikkelen van je persoonlijke stijl is something else. Want hoe voorkom je een miskoop en hoe combineer je jouw favoriete items? Laat dat maar aan de qualified personal stylisten van Shoeby over!

Tijdens een ‘personal styling session’ hebben de stylisten van Shoeby uitsluitend oog voor de klant, wie hij of zij is en wat hem of haar drijft. Vanuit hier vertalen zij samen met de klant het on-trend handschrift van Shoeby naar een persoonlijke stijl. De klant krijgt eerlijk advies en ontvangt concrete handvatten en tips die moeiteloos toe te passen zijn in het dagelijkse leven.

Qualified personal stylists

In de Shoeby stores werken naast sales advisors ook personal stylisten. Zij weten als de beste hoe ze de identiteit van de klant kunnen door vertalen naar een statement look en verrassende adviezen. Ze zijn hiervoor opgeleid via de Shoeby Academy, door een gespecialiseerd team van in- en externe trainers. Gedurende een opleidingstraject dat ca. 6 maanden duurt worden alle kneepjes van het personal styling vak bijgebracht. De stylisten worden overladen met ontzettend veel specialistische kennis én gaan aan de slag met het ontwikkelen van next level styling- en adviesvaardigheden, waarbij de focus ligt op het vertalen van de laatste (mode)ontwikkelingen en trends naar de persoonlijke wensen en voorkeuren van de klant.

Credits: Shoeby

Daarnaast wordt het Shoeby handschrift sophisticated streetstyle with a popular twist uitgebreid behandeld. Kenmerkend voor ons unieke handschrift is contrast: in kleur, materiaal en stijl. Aan onze personal stylisten de eer om deze signature style op het individu toe te passen.

Werken bij Shoeby

Wij geloven dat iedereen talent heeft. Binnen Shoeby krijg je de ruimte om de beste versie van jezelf te ontdekken en te groeien. Word jij hier blij van? En wil jij jouw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Dan is een baan in 1 van onze 240 winkels zeker iets voor jou!

Werken bij Shoeby?
Klik hier voor alle openstaande vacatures
Shoeby
Workinfashion