• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Kijken: Eerste Europese winkel van Vince geopend in Londen

Kijken: Eerste Europese winkel van Vince geopend in Londen

Door Esmee Blaazer

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Het Amerikaanse luxemerk Vince heeft in Londen de eerste Europese winkel geopend. Dat meldde Vince Holding Corp. vorige week in een persbericht en nu zijn ook foto's gedeeld.

Craig Samuelson, Senior Vice President, International, Vince liet in het persbericht weten verheugd te zijn over de winkeopening: "We hebben in het VK een sterke aanhang en geloven dat deze winkel onze aanwezigheid in de markt versterkt en ons de mogelijkheid geeft nog beter in contact te komen met de lokale Vince community."

In de Vince winkel, gevestigd op 169 Draycott Avenue, zijn verdeeld over twee verdiepingen dames- en herenmode van het merk te koop, evenals schoenen, tassen en 'home'. "De winkel reflecteert Vince's ingetogen, op (de kust van) Californie geinspireerde esthetiek," aldus het merk. Het interieur wordt gekenmerkt door een neutraal kleurenpalet en jaren 70 geinspireerde meubels 'voor een luxueuze, doch uitnodigende shopervaring'.

Vince heeft naast de winkelopening in Londen ook de deuren geopend van een nieuwe flagshipstore op Fifth Avenue, New York.

Het Amerikaanse merk, opgericht in 2002, telt nu 48 winkels, 15 outlet winkels en een online shop.

Foto's: Vince winkel Londen. Credit: Hannah Miles

Vince