Toen vorig jaar bekend werd dat de Parijse conceptstore Colette na twintig jaar ging stoppen, was de modewereld geschokt. Op 20 december sloot de iconische winkel definitief haar deuren, maar nu blijkt er toch een staartje te zijn voor de enkele ‘hopefulls’ die de winkel niet hebben kunnen bezoeken tijdens de laatste openingsdagen. H&M’s online off-price marktplaats Afound houdt namelijk de ‘final sale’ van Colette, zo kondigt het platform aan op Instagram.

“We geven nieuw leven aan de laatste diamanten van mode it-store Colette. Toen Colette haar deuren sloot vorig jaar, gingen we naar Parijs om onze favoriete diamanten te verzamelen,” aldus het bericht. Afound biedt items van nationale, internationale, luxe en midsegment merken aan tegen een lagere prijs. Niet alleen eigen merken van de H&M Group hebben een plaats gevonden op het platform, maar ook vintage items van onder andere Louis Vuitton en Hermès gaan voor een zacht prijsje over de (digitale) toonbank. Afound's zustermerk H&M werkte vorig jaar nog samen met de Parijs conceptstore aan een capsule collectie.

Wanneer de ‘laatste uitverkoop’ van de Colette items precies online komt is niet bekend, wel vertelt Afound dat dit in augustus zal zijn en in Zweden. Ten tijde van de lancering van Afound was de website alleen nog maar beschikbaar in Zweden. Wie dus een Colette-item wil bestellen binnenkort moet waarschijnlijk gebruik maken van Zweedse vrienden.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN