• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • LaDress richt pijlen op het buitenland

LaDress richt pijlen op het buitenland

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Modemerk LaDress gaat een winkel openen in Antwerpen. Dit wordt de eerste buitenlandse winkel voor het label, bevestigt het merk. De precieze openingsdatum is nog niet bekend.

Wat ooit begon als webwinkel groeide door naar verschillende pop-ups, wat nu inmiddels tot drie fysieke winkels heeft geleid. "We hebben gemerkt dat online en offline elkaar alleen maar versterken. Daarom hebben we destijds besloten om Brand Boutiques te openen zodat we op die manier altijd en overal de volledige LaDress collectie, experience en service aan kunnen bieden," aldus Simone van Trojen, oprichter van het merk. Op dit moment is LaDress ook nog aan het kijken naar mogelijke uitbreiding naar Rotterdam. “Alleen als we het perfecte pand vinden,” aldus het merk.

Na die mogelijke winkel in Rotterdam wordt de focus van LaDress op het buitenland gericht, te beginnen bij België. Welke landen en steden verder op de planning staan is nog niet bekend. Op dit moment heeft LaDress winkels in Amsterdam, Den Haag en Maastricht.

Beeld: LaDress Facebook

LaDress