Nederlandse modeketen Miss Etam heeft het huurcontract van zowel het hoofdkantoor als het distributiecentrum in Zoetermeer met tien jaar verlengd. Dat heeft vastgoedeigenaar Hanzevast Real Estate bevestigd tegenover het Algemeen Dagblad.

Op het hoofdkantoor, dat na de ondergang van moederbedrijf Etam Retail Group voor een groot deel leeg kwam te staan, werken nu zo’n honderd mensen, tweehonderd minder dan voor het faillissement vorig jaar. Ook het distributiecentrum biedt een aantal banen, maar hier werken vooral mensen zonder vast contract.

Een woordvoerder van het bedrijf laat aan het AD weten dat de opzet van het distributiecentrum een belangrijke reden is voor eigenaar R&S Retail om in Zoetermeer te blijven. “In het distributiecentrum zit een speciale techniek verwerkt die dagelijks door het personeel wordt gebruikt. Die opzet is zo uniek dat je die bij weinig andere bedrijfspanden zult vinden,” aldus de woordvoerder. Via geleiders aan het plafond worden kledingstukken aan- en afgevoerd naar de juiste locatie in het gebouw. De familie Korijn, tot aan het faillissement eigenaar van Miss Etam, zette het distributiecentrum begin deze eeuw op om te kunnen voldoen aan de wensen van consumenten.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN