• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • MS Mode lanceert online adviesservice via chat

MS Mode lanceert online adviesservice via chat

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Persoonlijk stijladvies is hot. Wie wil er nu niet mode-advies op maat? MS Mode stapt ook in en lanceert de zogeheten ‘StyleChat’. Klanten kunnen via een online chatservice stijladvies krijgen van een echte stylist.

“Een jeans kan er op het beeldscherm nog zo perfect uitzien, als de broek knelt bij de heupen of te los zit bij de buik, doet hij niks voor je figuur. De StyleChat voorkomt miskopen en helpt je de juiste kledingkeuzes te maken,” zegt MS Mode in een persbericht. De nieuwe service gaat op 13 maart live. De stylist zal de klanten vragen stellen en illustraties gebruiken om een goed beeld te krijgen van de juiste pasvorm en kleuren voor de klant. “Echt uniek is dat je niet met een computer aan het chatten bent, maar met een echt persoon die je via de webcam aan het werk ziet,” voegt de retailer toe.

De stylisten zitten meerdere avonden per week klaar om klanten van persoonlijk advies te voorzien: op dinsdag van 19 tot 21 uur, op donderdag en vrijdag van 20 tot 22 uur. Op zondag zijn er zelfs twee chatsessies: van 15 tot 17 uur en van 19 tot 21 uur. Mocht het heel druk zijn, dan komen klanten in een wachtrij te staan, en als die te lang wordt, adviseert MS Mode om later terug te komen.

Op 13 maart start de stylingsservice en dan zal de chat geopend zijn tussen 14 en 22 uur. Voor de lancering is stylist Edith Dohmen -bekend van Stylehasnosize.com en Koffietijd- aangetrokken om tussen 14 en 17 uur stijladvies geven.

Er zijn meer retailers en curated shopping diensten die ook persoonlijk stijladvies geven, zo bieden Zalando’s Zalon, Wehkamp en Outfittery de service aan via Whatsapp.

MS Mode