• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • NA-KD opent outlet in Roermond

NA-KD opent outlet in Roermond

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

NA-KD zette in september de eerste stap in de Nederlandse retail en breidt nu al verder uit. Het Zweedse fast fashion merk opent een outlet in Roermond, zo blijkt uit vacatures op FashionUnited en bevestigt een woordvoerder van het merk.

De winkel opent eind november en viert 30 november de officiële opening. “Het idee is nog voor december open te zijn voor consumenten,” aldus de woordvoerder. Het merk vestigt zich in de Designer Outlet Roermond. Als de locatie aan de verwachting voldoet, dan zijn er plannen aanwezig om een grotere ruimte binnen de outlet te zoeken. Op het moment heeft het merk 150 vierkante meter tot de beschikking waar NA-KD producten uit alle seizoenen kunnen worden getoond. De winkel blijft zeker zes maanden open met kans op verlenging. “Het is hier mogelijk een groot aanbod van producten te hebben zoals we ook in onze webshop hebben.”

De keus is op Roermond gevallen om verschillende redenen. “De designer outlet is een van de top twee outletcentra in Europa en de hoeveelheid klanten die het aantrekt elke dag is enorm. Aangezien NA-KD een bedrijf is dat zelf ook in recordtempo groeit, was het voor ons belangrijk om een locatie te vinden die aan de hoge standaard van onze klanten voldoet.” Roermond is eveneens een strategische plek voor NA-KD omdat zowel Nederland als Duitsland grote markten zijn van het merk. Hoewel outletcentrum Roermond in Nederland gevestigd is komen er veel Duitse consumenten op af, vooral uit het naburige Noord-Rijnland-Westfalen.

Designer Outlet Roermond
NA-KD
Outlet