• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • ‘Neckermann.com gaat zich richten op webshop’

‘Neckermann.com gaat zich richten op webshop’

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Nu de fysieke winkels van Neckermann.com in Nederland en België officieel zijn gesloten na het faillissement van Neckermann.com Retail BV afgelopen week, gaat het bedrijf zich de komende tijd volledig richten op haar webwinkel. Dat heeft woordvoerder Marcel Westerveld laten weten aan De Tijd.

”Misschien openen we in de toekomst opnieuw winkels, maar voorlopig focussen we volledig op onze webwinkel.” De webshop van Neckermann.com valt onder Neckermann.com Webshop BV en hoewel deze in 2012 en 2014 al eens failliet werd verklaard, werd deze nu niet aangetast. Of het faillissement later alsnog gevolgen gaat hebben voor de webwinkel, is nog onbekend. “Financiële details willen we niet geven, want we zijn nog volop in opbouw,” aldus Westerveld tegen de krant.

Momenteel maakt curator Cedric de Breet de huidige stand van zaken op. Hoe het nu verder gaat met de winkels en het personeel dat er werkzaam is, is nog niet bekend. “We zitten in een vroege fase en maken momenteel nog volop een stand van zaken op,” zegt De Breet.

Neckermann.com Retail BV werd vorige week failliet verklaard, net als zusterbedrijf Readen BV. In Nederland heeft Neckermann.com acht winkels, in België beschikt het bedrijf over drie vestigingen. Bekijk hier waar deze winkels zich bevinden.

Beeld: Neckermann.com website

Neckermann.com