• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Nederlands luxelabel Salle Privée naar Groot-Brittannië

Nederlands luxelabel Salle Privée naar Groot-Brittannië

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Retail

Salle Privée is het Kanaal overgestoken. Het Nederlandse luxelabel heeft met warenhuis Harrods in Londen het eerste Engelse verkooppunten binnengehaald, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Het merk heeft al verkooppunten in onder andere Amsterdam, Antwerpen en Kopenhagen.

“Het betekent heel veel voor ons dat onze eerste retailer in Engeland juist Harrods is. Het is een van de meest iconische warenhuizen ter wereld en het staat voor hetzelfde als waar Salle Privée voor staat: tijdloosheid, moderniteit, kwaliteit en raffinement,” aldus oprichter van Salle Privée Patrick Munsters in het persbericht.

Helen David, hoofd verkoop bij Harrods: “We zijn heel blij met de komst van Salle Privée naar Harrods dit najaar. Het is een jong merk dat heel veel te bieden heeft voor klanten van Harrods. Hun ontwerpen bevatten in essentie de bouwstenen voor een herengarderobe, waarbij tijdloosheid en modern design boven seizoentrends staan, en waar luxe en vakmanschap de toon aanvoeren.”

De collectie van Salle Privée zal zowel in de winkel als online verkrijgbaar zijn bij Harrods.

Salle Privée is een herenmodelabel dat in 2016 werd gelanceerd door Patrick Munsters, tevens de oprichter van het bekende label Scotch & Soda. Zijn luxe herenlabel brengt seizoensloze basics en klassieke buitenkleding. De collectie van het merk bestaat tevens uit high-end accessoires.

Beeld: Salle Privée

Harrods
SALLE PRIVÉE
Scroll down to read more