• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Only for Men opent in Leidsche Rijn Centrum

Only for Men opent in Leidsche Rijn Centrum

Door Caitlyn Terra

22 mei 2018

Retail

Only for Men breidt uit. De mannenmodeketen opent in september de deuren in Leidsche Rijn, zo maakt het bedrijf bekend in een persbericht. Het is de zestiende winkel voor het bedrijf.

Only for Men is een van de winkels die zich in het nieuwe stadscentrum vestigt, vorige week gingen er al zo’n 40 winkels open. In september opent de tweede lichting winkels de deuren in het centrum, waaronder Only for Men. De mannenmodeketen heeft in totaal 850 vierkante meter tot zijn beschikking. “Het is een centrale toplocatie die voor de activiteiten van Only for Men bijzonder geschikt is. Het nieuwe centrum ligt direct aan de A2 en de Vleutensebaan,” aldus het bericht.

De nieuwe locatie komt overeen met de strategie van de keten: “We zitten op locaties waar de man in principe met de auto de winkel in kan rijden,” aldus CEO Piet Feenstra vorig jaar in een interview met FashionUnited. De winkel zal zich vestigen aan de Hof van Bern, op de eerste etage. Klanten kunnen onder de winkel parkeren in de parkeergarage. Vanuit de garage kunnen bezoekers via de lift direct uitstappen in de winkel.