Openingsdata Hudson’s Bay Enschede, Amersfoort en Haarlem bekend

Dit voorjaar opent Hudson’s Bay drie nieuwe vestigingen. In Enschede, Amersfoort en Haarlem opent de Canadese keten in maart en april haar deuren, zo laat de keten weten in een persbericht.

Het warenhuis in Enschede zal als eerste openen op 8 maart. Het pand aan het H.J. van Heekplein telt 11.000 vierkante meter en is volledig gerenoveerd naar het concept van Hudson’s Bay. Een week later volgt de opening van de vestiging in Amersfoort. Hier opent het Canadese warenhuis haar deur aan de Utrechtsestraat, maar heeft ook ingangen aan het Sint Jorisplein en de Hellestraat. In totaal heeft Hudson’s Bay in het pand dat dateert uit 1934 12.000 vierkante meter tot haar beschikking. Als laatst opent de vestiging in Haarlem haar deuren. Aan de Grote Houtstraat telt het warenhuis 18.000 vierkante meter.

“We zijn zeer verheugd op meer locaties in Nederland Hudson’s Bay-warenhuizen te openen en de Nederlandse consument kennis te laten maken met ons Hudson’s Bay-concept,” aldus general manager Hudson’s Bay Nederland in een persbericht. “Sinds de eerste openingen hebben wij de winkelervaring verder ontwikkeld om aan te blijven sluiten bij de wensen van de consument.” Vorig jaar werd bekend dat veel consumenten het aanbod van de warenhuizen te duur vond, dus zijn in januari nieuwe merken toegevoegd aan het assortiment met een lager prijsniveau. Een woordvoerder laat weten dat in januari Fabienne Chapot, Kendall + Kylie, Selected Femme, Selected Homme, Y.A.S., Toms, Lui-Jo, Holiday, French Disorder, Sundek, Name It en Fitbit zijn toegevoegd aan het aanbod.

De aangekondigde vestigingen in Amstelveen en Utrecht laten nog even op zich wachten. Deze zullen in 2019 open gaan. Bekijk op de interactieve kaart hieronder de locaties van de vestigingen.

Voor nu focust Hudson’s Bay zich op deze vijftien steden. Twee jaar geleden maakte de keten nog bekend twintig vestigingen te willen openen in Nederland.

Beeld: FashionUnited

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN