• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Perry opent nieuwe flagshipstore in Rotterdam

Perry opent nieuwe flagshipstore in Rotterdam

Door Caitlyn Terra

21 jun. 2018

Retail

Perry verruilt de oude Rotterdamse winkel voor een nieuw vlaggenschip in de stad. De sportretailer verhuist van de Lijnbaan naar de Hoogstraat op 30 juni. In de nieuwe winkel wordt het vernieuwde winkelconcept, dat al geïntroduceerd is in Amsterdam en Utrecht, doorgevoerd.

De sportretailer heeft in het nieuwe pand 2.000 vierkante meter tot zijn beschikking. De ruimte is verdeeld over twee verdiepingen, ‘waar Perry zich focust op inspiratie, beleving en events’. De ‘Experience Box’ die in de winkel in Utrecht voor het eerst werd geïntroduceerd, waar kleding gepersonaliseerd kan worden en evenementen georganiseerd kunnen worden door derden, is ook onderdeel van het concept. In het nieuwe ‘Personal Fit Station’ is ook de Safe Size 3D-scan te vinden waarmee het juiste schoendadvies gegeven wordt voor volwassenen en kinderen voor elk type schoen.

Eind 2016 introduceerde Perry voor het eerst sinds 1996 een nieuw winkelconcept. De bekende waterval, klimmende pop en de klimmuur verdwenen uit de winkels. Met het nieuwe concept wil Perry zich focussen op multibrand en multi sport winkels met als belangrijkste peilers running, training, football en adventure. Het merk maakt sinds een paar jaar onderdeel uit van JD Sports.

Beeld: Perry

Perry
Perry Sport
Rotterdam