Plussize merk Zizzi opent winkel in Arnhem

Na de opening van een Zizzi-winkel in Rotterdam aan het begin van deze maand, opent het Deense plussize merk nu ook haar deuren in Arnhem. Met de winkel in Arnhem zal de teller op elf winkels staan in Nederland, zo laat het merk weten in een persbericht.

Begin juni opent Zizzi haar deuren aan Ketelstraat 12. Het in 2000 opgerichte damesmerk is gespecialiseerd in het vertalen van trends naar pasvormen voor de maten 42 tot en met 56. “Zizzi heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan het ontwikkelen van het merk: de collecties hebben een nog gavere en meer trendy vibe gekregen, terwijl de prijs veel aantrekkelijker gemaakt is. We willen dat de winkels dit ook weerspiegelen en hebben daarom een winkelconcept ontwikkeld om klanten te inspireren en dat is nu ook te zien in de Zizzi shop in Arnhem,” aldus Wendy Visser, retail manager voor Zizzi, in het persbericht.

De winkel is ingericht met pastelkleuren op de muren, grijze betonnen vloeren en licht hout. “Het heeft een lichte en luchtige inrichting die de producten in staat stelt om zelf het woord te doen,” aldus het merk.

Beeld: Zizzi

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN