• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Retailformule De Koopman tekent ook voor Amsterdam-locatie

Retailformule De Koopman tekent ook voor Amsterdam-locatie

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

De Koopman krijgt een zesde locatie. De nieuwe retailformule van The Sting Companies maakte eind mei bekend al voor vijf locaties getekend te hebben en nu is daar een Amsterdam-locatie bijgekomen.

Inkoopdirecteur Ruud Tilroe van De Koopman deelt het nieuws op zijn LinkedIn-pagina. De Koopman zal zich vestigen aan de Nieuwendijk 154 in Amsterdam. Dit is een voormalig H&M-pand waar de formule 2000 vierkante meter tot de beschikking krijgt. Naar verwachting opent De Koopman in september de deuren in Amsterdam. Tijdens het interview met FashionUnited hintte Tilroe al op vier extra winkellocaties voor de formule wat het totaal op negen zal brengen. Het winkelconcept zal verder nog de deuren openen in Tilburg, Breda, Amersfoort en Apeldoorn.

De Koopman opende afgelopen mei de allereerste vestiging en wel in Rotterdam. Daar betrok de nieuwe formule het voormalige V&D en vervolgens Hudson’s Bay-pand. De Koopman heeft ‘een winkeluitstraling en beleving van The Sting, Topshop London en zelfs Lafayette’, zo vertelde Tilroe, maar het prijsniveau doet meer denken aan Primark. De formule maakt kwalitatieve collecties van reguliere reststoffen. Door de lage marges die De Koopman hanteert, kunnen de prijzen laag blijven.

Beeld: Aygin Kolaei voor FashionUnited

De Koopman
The Sting Companies