• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • River Island lanceert Home-collectie

River Island lanceert Home-collectie

Door Marjolein Stormezand

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

De Britse highstreetketen River Island lanceert voor de herfst/winter 2018 River Island Home; een collectie interieuraccessoires. Dit heeft de retailer aangekondigd middels een persbericht.

De River Island Home-collectie bestaat uit 160 producten onderverdeeld in drie, naar eigen zeggen, grote interieurtrends; ‘Babydoll Rock and Roll’, Electric Opulence’ en Nordic Nomad’. De producten variëren van decoratieve items, waaronder kaarsen en diffusers, en kussens en (opberg)meubels.

River Island Home-collectie bestaat uit 160 producten

”De lancering van onze nieuwe RI Home division markeert het begin van een uitdagend hoofdstuk. Stijl eindigt niet bij kleding. Waar we eten, de geur die we dragen, de manier waarop we ons huis inrichten, het zegt allemaal evenveel over ons als de jeans die we aantrekken. Met dit in gedachten, wilden we onze klant de kans geven om iets van onze onze River Island signatuur in huis te halen”, verklaart Dayna Sofair, hoofd inkoop homeware, de lancering van RI Home in het persbericht.

Onder de noemer ‘Babydoll Rock and Roll’ lanceert River Island een ‘eclectische speelse lijn’ met felle kleuren, slogans en dierenprints. De ‘Electric Opulence’-lijn straalt volgens de retailer iets meer luxe uit en is uitgevoerd in ‘donkere rijke kleuren’. De ‘Nordic Nomad’-collectie, bevat, zoals de naam al doet vermoeden, neutrale artikelen in geometrische vormen gebaseerd op Scandinavisch design.

De Home-collectie van River Island is vanaf oktober 2018 te koop in de geselecteerde winkels en online. De prijzen variëren van 5 Britse pond (omgerekend 5,5 euro) tot 275 Britse pond (omgerekend 306 euro).

Beeld: River Island

River Island
River Island Home