• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • H&M lanceert parfumcollectie met 25 geuren

H&M lanceert parfumcollectie met 25 geuren

Door Esmee Blaazer

24 jul. 2018

Mode

Modeketen H&M heeft aangekondigd een collectie met 25 geuren, verdeeld in drie productgroepen, te lanceren. De parfums, die deel uitmaken van H&M's bestaande beauty-lijn, zijn gerealiseerd in samenwerking met parfumiers Olivier Pescheux en Nisrine Grillié van de Zwitserse geurproducent Givaudan.

"Geur is een belangrijk onderdeel geworden in de mode en we zijn erg opgetogen een brede collectie geuren aan te bieden," verklaart Sara Wallander, Concept Designer voor H&M Beauty in het persbericht. "Klanten kunnen op zoek naar de geur die zij lekker vinden en zich mee kunnen identificeren. Het is eigenlijk zoals een persoonlijke stijl ontwikkelen, een speelse en leuke reis."

De 'garderobe van parfums' is vanaf 16 augustus verkrijgbaar bij de fysieke vestigingen en via de online shop van de Zweedse modeketen, in 46 markten waar het actief is met H&M Beauty, zo wordt in het persbericht toegelicht. Prijzen van de parfums variëren van 4,99 tot 24,99 euro.

In augustus staan nog twee H&M lanceringen op de agenda. Vanaf 2 augustus is bij de modeketen dameskleding met behang- en textielprints van het Britse interieurmerk GP & J Baker verkrijgbaar, het resultaat van een samenwerking. Vanaf 9 augustus is de 20-delige capsule collectie van het Amsterdamse Love Stories, bestaande uit lingerie, pyjama’s, kimono's en accessoires, te koop bij geselecteerde winkels.

H&M is overigens niet de eerste winkelketen die zijn eigen parfums lanceert. Ook Zara en C&A hebben een eigen parfumcollectie.

Over de H&M Group

De Zweedse H&M group is eigenaar van de formules H&M, COS, Monki, Weekday, & Other Stories, Cheap Monday, H&M Home, Arket en Afound. Laatstgenoemde, de nieuwste discount formule van de modegroep, werd midden juni gelanceerd met fysieke winkels en een online shop in thuisland Zweden. Op Afound.com, tot nu toe alleen toegankelijk voor klanten uit Zweden, worden kleding en accessoires en interieuritems aangeboden van onder andere & Other Stories en Weekday, maar ook merken die niet tot H&M's portfolio behoren, zoals Alexander McQueen, The Cords en Yeezy.

Foto: H&M Beauty parfumcollectie