• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • s.Oliver-Group klaar voor expansie ‘na succesvol jaar’

s.Oliver-Group klaar voor expansie ‘na succesvol jaar’

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

2018 wordt voor de s.Oliver-Group Nederland ‘het jaar dat nieuwe winkels worden geopend’, zo meldt de groep. Zo worden Breda en Nijmegen in maart en april het podium voor winkelopeningen van s.Oliver en comma, merken uit het portfolio van de groep.

In het afgelopen jaar heeft de groep onder andere gereorganiseerd en een ‘sterke strategische visie voor de toekomst van de Nederlandse tak van het familiebedrijf’ opgesteld. Onder andere samenwerkingen met Wehkamp en verbetering van de naamsbekendheid van de eigen webshop vonden afgelopen jaar plaats. Strategisch gezien heeft het merk zich gefocust op de verticalisering van de samenwerkingsvormen met franchise- en wholesale partners. Dit leidde volgens de voorlopige resultaten van de groep tot tweecijferige procentuele groei ten opzichte van 2016, meldt s.Oliver-Group Nederland.

“We geloven sterk in de kracht van ons merk, onze bedrijfsvoering en uiteraard onze collecties, welke zeer goed aansluiten op de wensen vanuit de Nederlandse markt. Daarom is het hele s.Oliver Team er vol vertrouwen voor gegaan en mogen we trots zijn op behaalde resultaten. Dit geeft ons de energie om er in 2018 nog een extra schepje bovenop te doen,” aldus country manager Christian Stolte. Voor 2018 verwacht het bedrijf dan ook opnieuw een groeipercentage van twee cijfers.

Naast de winkelopeningen in Breda en Nijmegen, wordt ‘momenteel nog onderhandeld met andere steden voor retail stores voor s.Oliver en comma’. De flagshipstore in Maastricht zal in 2018 een make-over ondergaan naar het nieuwe s.Oliver store concept. De nieuwe winkels in onder andere dus Breda en Nijmegen zullen volgens hetzelfde concept worden ingericht. Liebeskind Berlin, ook onderdeel van het merkenportfolio zal zich in maart aankomend jaar vestigen in Batavia Stad Fashion Outlet.

Comma
S.Oliver
s.oliver-group nederland