• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Scalpers opent tweede Nederlandse winkel in Amstelveen

Scalpers opent tweede Nederlandse winkel in Amstelveen

Door Esmee Blaazer

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het Spaanse herenmodemerk Scalpers heeft een tweede Nederlandse winkel geopend in Amstelveen. Dat is te lezen in de nieuwsrubriek van de Stadhart Amstelveen-website. De winkel is gelegen in het Rembrandhof. Een bezoek aan de Scalpers website leert ons dat in de Amstelveense vestiging naast herenmode ook kinderkleding verkrijgbaar is.

Vorig jaar opende het Spaanse herenmodemerk de eerste Nederlandse brandstore aan de Leidsestraat in Amsterdam. In Nederland zijn de Scalpers collecties tevens verkrijgbaar bij enkele multibrand retailers.

In februari kondigde Scalpers de ontwikkeling van een damescollectie aan voor herst 2018. "De damescollectie zal in eerste instantie uitgerold worden in de Spaanse winkels van het merk, zowel als in warenhuizen in het land," aldus het persbericht destijds .

Scalpers noemt zichzelf een 'casual preppy en urban dandy' merk. Het label vertegenwoordigt de stijl van de oprichter Rafael Medina. Deze hertog van Feria staat bekend om zijn jetset leven. Waar je aan moet denken: maatpakken, jasjes, blazers, maar ook ready-to-wear.

Scalpers