• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Spinning Closet opent pop-ups bij De Bijenkorf

Spinning Closet opent pop-ups bij De Bijenkorf

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Kledingverhuurbedrijf Spinning Closet krijgt een podium bij De Bijenkorf. Het bedrijf, dat zich specialiseert in de verhuur van luxe mode-items, opent in december pop-ups bij het warenhuis in Amsterdam en Rotterdam. Dat blijkt uit een persbericht van Spinning Closet.

Spinning Closet is het zusje van het Amerikaanse Rent the Runway en verhuurt kleding van grote, gerenommeerde merken tot kleine, opkomende ontwerpers in het luxesegment. Het concept werd eerder dit jaar gelanceerd door eigenaren Ceyla Ruypers en Lilia Planjyan. Voor een gemiddelde prijs van 100 euro verhuurt Spinning Closet mode-items van merken als Yves Saint Laurent en Alexander McQueen voor vier tot acht dagen aan klanten. Het bedrijf beschikt over een showroom in Amsterdam.

“In de huidige deeleconomie wordt het huren van mode steeds normaler en daarom geeft De Bijenkorf, in de drukste tijd van het jaar, een pop-up podium aan Spinning Closet en maakt het warenhuis (kast)ruimte voor een vernieuwend concept: verhuur van designer kleding,” zo luidt het persbericht. Klanten van De Bijenkorf hebben de mogelijkheid om op afspraak kleding te komen passen bij de pop-ups.

De pop-ups van Spinning Closet zijn geopend op 6, 7 en 8 december bij De Bijenkorf Amsterdam, en 13, 14, 15, 20, 21 en 22 december bij De Bijenkorf Amsterdam en Rotterdam.

De Bijenkorf
Spinning Closet
Verhuur