• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Sportsworld opent in voormalig V&D-pand Purmerend

Sportsworld opent in voormalig V&D-pand Purmerend

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Sportsworld, zusterformule van warenhuis Topshelf, opent een nieuwe winkel in Purmerend. De winkel vestigt zich op de begane grond van het voormalige V&D-pand in het centrum, melden diverse media.

De oude V&D-vestiging in Purmerend was al deels gevuld met horecagelegenheden en een supermarkt. Wanneer Sportsworld daar precies haar deuren opent, is nog onbekend.

Sportsworld maakte vorig jaar na lange tijd een comeback in buitenstedelijke gebieden nadat Topshelf werd omgevormd naar een binnenstedelijk winkelconcept. Winkels in de periferie kregen weer de naam Sportsworld. Met het vestigen in Purmerend beschikt de sportketen voor het eerst over een binnenstedelijk filiaal.

Onlangs werd bekend dat de Topshelf-vestiging in het voormalige V&D-pand in Nijmegen wordt gesloten. Na de zomer gaat de winkel dicht omdat het de ‘slechtst lopende locatie van de warenhuisketen’ zou zijn. De sportmodeketen heeft nog wel vestigingen in Alkmaar, Arnhem en Groningen. Sportsworld beschikt over megastores in steden als Rotterdam, Beuningen en Utrecht.

Beeld: Topshelf Department Stores Facebook

Sportsworld
Topshelf