• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Topshelf sluit vestiging Nijmegen

Topshelf sluit vestiging Nijmegen

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Warenhuis Topshelf sluit haar deuren in Nijmegen. Per 31 augustus gaat de winkel dicht, zo meldt het bedrijf op de website.

“Na mislukte onderhandelingen met de eigenaar van het pand heeft Topshelf besloten de winkel in Nijmegen op te heffen,” is op de site te lezen. Topshelf heeft na het faillissement van V&D een deel van het pand in Nijmegen overgenomen. 'De vestiging is de slechts lopende locatie van de warenhuisketen’, aldus eigenaar Inge van Kemenade tegen de Gelderlander. Dit komt volgens haar door het uitblijven van La Place en Jumbo waardoor het warenhuis in een dode hoek terecht is gekomen ‘achter een bouwpunt’. De winkel was hierdoor ‘voor klanten lastig vindbaar’ aldus het bericht op de website van Topshelf.

Topshelf wilde onderhandelen over een huurverlaging met de pandeigenaar maar deze gaf niet thuis, aldus het bedrijf. “Aangezien de pandeigenaar niet mee wil werken, ziet Topshelf zich geconfronteerd met een uitzichtloze situatie en heeft daarom met veel spijt besloten deze vestiging te sluiten.” Verschillende medewerkers van de vestiging worden overgenomen door Sportsworld Beuningen, een zusteronderneming van Topshelf, meldt Topshelf.

Topshelf heeft onder andere vestigingen in Alkmaar, Groningen en Arnhem. Het warenhuis focust zich op het het hogere segment met merken zoals Guess, Adidas, Stella McCartney, Gaastra, Lacoste en Lui Jo.

Beeld: Topshelf Facebook

Topshelf