Terug in de winkelstraat: Binnenkijken bij nieuwe winkel Gant in Gent

De eerste winkel van Gant is geopend, aan de Kouterdreef in Gent. De vestiging beschikt over een winkeloppervlak van ruim 180 vierkante meter en biedt zowel de heren- als damescollecties van het merk aan.

Bekijk de beelden hieronder:

Terug in de winkelstraat: Binnenkijken bij nieuwe winkel Gant in GentTerug in de winkelstraat: Binnenkijken bij nieuwe winkel Gant in GentTerug in de winkelstraat: Binnenkijken bij nieuwe winkel Gant in GentTerug in de winkelstraat: Binnenkijken bij nieuwe winkel Gant in Gent

Gant zal in mei ook een verkooppunt in Den Haag, Nederland openen. De vestigingen bevinden zich op locaties tussen namen als Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Lacoste, Hugo Boss en Scotch & Soda in en zijn ingericht volgens een vernieuwd winkelconcept, dat tot nu toe alleen in de flagshipstores in Londen en Oslo is toegepast. “Het interieur is een mix van modern en klassiek, en bevat met name hout en staal. Het is nu een ruimtelijk, open geheel,” vertelde algemeen directeur van Gant Benelux Richard Engelander, eerder aan FashionUnited. Materialen zoals staal en eik moet de klant herrineren aan de Noord-Amerikaanse roots van het merk.

Foto’s: Gant

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN