• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Uniqlo betreedt Denemarken

Retail

Uniqlo betreedt Denemarken

Door Caitlyn Terra

27 jun. 2018

Het Japanse Uniqlo voegt nog een nieuwe markt toe aan het portfolio. Volgend jaar zal het merk de eerste stappen zetten in Denemarken, zo maakt het merk bekend in een persbericht.

De eerste winkel moet in de lente van 2019 open gaan in Kopenhagen. De vestiging van 1400 vierkante meter aan winkeloppervlak zal te vinden zijn aan Strøget. Verdeeld over drie verdiepingen wordt Lifewear voor mannen, vrouwen en kinderen aangeboden.

“We presenteren met trots de nieuwe winkel in Scandinavië met de lancering in Denemarken volgend jaar. We kijken er naar uit om Uniqlo en ons Lifewear concept te introduceren aan de consumenten van Denemarken die goed ontwerp functionaliteit en kwaliteitskleding waarderen,” aldus Taku Morikawa, CEO van Uniqlo Europa, in het persbericht.

Dit jaar zal Uniqlo nog winkels openen in Zweden en Nederland. De opening in Kopenhagen volgend jaar maakt Denemarken de negende Europese markt voor de Japanse keten. In totaal heeft Uniqlo wereldwijd meer dan 2.000 winkels verspreid over 19 landen.

Beeld: Uniqlo