• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • United Wardrobe stelt platform open voor modemerken

United Wardrobe stelt platform open voor modemerken

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

United Wardrobe heeft met G-Star Raw een groot merk binnengehaald op het platform. De online marktplaats stelt sindskort de website open voor modemerken zodat onverkochte kleding een tweede leven kan krijgen, zo meldt het merk in een persbericht.

Kleine winkeliers en merk zijn al langer aanwezig op het platform, zo meldt mede-oprichter Thijs Verheul tegen FashionUnited. Onder andere Colourful Rebel en In Gold We Trust zijn al te vinden op het platform. Ook vintage winkels zoals Foxyvintage en Square Eight gebruiken de website. “Na grote vraag van een select aantal fashion merken waaronder G-Star Raw heeft United Wardrobe de merken toegelaten haar re-stock te verkopen via het platform,” aldus het persbericht. “Het past in onze filosofie van kleding een nieuw leven geven,”aldus Verheul in het bericht.

G-Star sluit zich aan bij United Wardrobe - verkoopt re-stock op platform

”Om te voorkomen dat veel kleding ongebruikt blijft liggen op de planken van distributiecentra, draaide United Wardrobe een aantal testen met merken en zag goede resultaten,” aldus het persbericht. Een woordvoerder van G-Star meldt schriftelijk dat G-Star oudere collecties beschikbaar stelt, die ook in de eigen outlet te koop zijn. “Het is een mooi platform om onze onverkochte kleding een tweede leven te geven.” Het profiel van het merk staat al online, maar de kleding is pas vanaf donderdag 16:00 beschikbaar.

Colourful Rebel
G Star Raw
in gold we trust
United Wardrobe