• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Veel partijen azen op leegstaande V&D-panden

Veel partijen azen op leegstaande V&D-panden

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Steeds meer partijen onderhandelen over de toekomst van de panden van V&D. Verzekeraar ASR Vastgoed is samen met Hudson’s Bay in gesprek over de huur van zes panden van het warenhuis. Dat meldt het Parool.

ASR en Hudson’s Bay hebben al een bezoek gebracht aan Amstelveen, waar het op een na grootste V&D-pand van Nederland staat. De gemeente Amstelveen zag met het definitieve einde van V&D de leegstand met 25 procent toenemen. "Hudson's Bay ziet Amstelveen als interessante locatie voor de vestiging van een warenhuis," zegt wethouder Herbert Raat in de krant.

Over de potentiele huurders wil ASR overigens niet teveel kwijt, behalve dat ze voor ‘alle zes panden’ in gesprek zijn met ‘meerdere partijen’. Naast Amstelveen zijn de V&D-winkels in onder andere Leiden en Haarlem ook van ASR.

Eerder werd al bekend dat sportwarenhuis Topshelf het pand van V&D in Arnhem wel ziet zitten. Daarnaast wordt er ook gepraat over twee panden in Haarlem en de V&D in Hoofddorp staat op het wensenlijstje van Topshelf.

De winkelpanden aan het Rokin in Amsterdam zijn erg in trek; het pand van luxewarenhuis Hausmann zou de interesse hebben van Saks Fifth Avenue, maar ook Hudson’s Bay wordt genoemd. Die laatste zou eveneens ook interesse hebben in de V&D aan het Rokin en het V&D-pand in Zaandam.

V&D