• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Zizzi opent winkel in Rotterdam

Zizzi opent winkel in Rotterdam

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

Met de opening van de winkel in Rotterdam volgende week, staat de teller voor het Deense plussize merk Zizzi op tien in Nederland. Volgende week donderdag opent het merk haar deuren in Rotterdam Alexandrium Shopping Center, aldus Zizzi in een persbericht.

Het in 2000 opgerichte damesmerk is gespecialiseerd in trends en pasvormen voor de maten 42 tot en met 56. “Zizzi staat voor uitbundige collecties met een grote keuze aantrekkelijke producten in verschillende kwaliteitsniveaus en unieke combinaties van kleuren, stoffen en details,” aldus het persbericht. In Nederland is het merk al aanwezig in Nijmegen, Zwolle, ‘s-Hertogenbosch, Amersfoort, Delft, Enschede, Haarlem, Doetinchem en Leiden. De nieuwe winkel in Rotterdam is ingericht met pastelkleurige muren, een grijze betonnen vloer en licht hout.

“Zizzi heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan het ontwikkelen van het merk: de collecties hebben een nog gavere en meer trendy vibe gekregen, terwijl de prijs veel aantrekkelijker gemaakt is,” aldus Wendy Visser, retail manager voor Ball Group/Zizzi in het persbericht. “We willen dat de winkels dit ook weerspiegelen en hebben daarom een winkelconcept ontwikkeld om klanten te inspireren en dat is nu ook te zien in de Zizzi shop in Alexandrium Shopping Center te Rotterdam.”

Beeld: Zizzi

Alexandrium Shopping Center
Zizzi