• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Zo zien de winkels van Miller & Monroe eruit

Zo zien de winkels van Miller & Monroe eruit

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

De eerste elf vestigingen van Miller & Monroe, het nieuwe merk van Vidrea Retail, zijn afgelopen weekend geopend. Onder andere in Emmen en Hoogeveen opende de keten haar deuren. Vidrea Retail vult in september 73 voormalig Charles Vögele-panden met de nieuwe formule.

Vorige week maakte Vidrea Retail de naam van de nieuwe winkelketen bekend. Miller & Monroe is geinspireerd door Hollywood-koppel Arthur Miller en Marilyn Monroe. Het merk valt in het middensegment, volgens een woordvoerder van het merk. Naast het eigen merk zal ook kleding van Witteveen, dat mede dankzij moederbedrijf Vidrea Retail een doorstart heeft gemaakt, te koop zijn in de winkel. Miller & Monroe is een multibrandstore met onder andere kleding van Lerros, Zerres, Clarina en Fransa.

Naast mode biedt Miller & Monroe ook lifestyle-artikelen van het Nederlandse merk Mica en accessoires zoals shawls, vazen en kleine meubels.

De artikelen die gebruikt zijn voor de inrichting, zijn eveneens te koop. Klanten kunnen bijvoorbeeld kleden en stoelen aanschaffen.

In de winkels is een koffiecorner aanwezig.

Bekijk hier de beelden van de eerste winkels.

Bekijk op de kaart waar de 73 winkels van Miller & Monroe komen.

Werken bij Miller&Monroe? Bekijk hier de openstaande Miller&Monroe vacatures >>>

Beeld: Miller & Monroe

Charles Vogele
Miller & Monroe
Vidrea Retail