• Home
  • Nieuws
  • Retail
  • Nieuwe keten Miller & Monroe in voormalige Charles Vögele-winkels

Nieuwe keten Miller & Monroe in voormalige Charles Vögele-winkels

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Retail

De nieuwe keten van Vidrea Retail, Miller & Monroe, zal vanaf september 73 winkels van het voormalige Charles Vögele vullen, zo maakt het bedrijf bekend in een persbericht. In het eerste weekend van september openen de eerste vestigingen al in Emmen en Hoogeveen.

De naam van het nieuwe merk is afgeleid van het echtpaar Arthur Miller en Marilyn Monroe. Volgens het persbericht focust het bedrijf zich op mannen en vrouwen boven de 40 jaar. De collectie zal variëren van klassiek tot modern. “Als fashion retailer wil Miller & Monroe bepalend zijn waar het gaat om waarde toevoegen aan het dagelijks leven van de klant. Toegankelijkheid en huiselijke sfeer zijn daarbij belangrijke elementen,” aldus het persbericht. Naast het eigen merk zullen twintig nationale en internationale merken worden aangeboden, waaronder een deel van de collectie van Witteveen. Eerder deze week werd bekend gemaakt dat Vidrea Retail een van de investeerders achter de doorstart van Witteveen is.

Vidrea Retail onthult naam nieuwe keten: Miller & Monroe

“Miller & Monroe wil de komende jaren een steeds prominentere rol spelen in het retaillandschap door marktaandeel verder te vergroten.” Dit betekent dat naast de fysieke winkels die in september zullen openen ook een webshop gelanceerd zal worden. Op de website zijn wel al enkele foto’s uit het lookbook te bekijken en kunnen toekomstige klanten alvast een klantenpas aanvragen.

Begin dit jaar werd de Nederlandse tak van Charles Vögele failliet verklaard. In maart werd echter bekend dat Vidrea Retail een doorstart realiseerde en de 90 winkels van het bedrijf overnam. Destijds werd al bekend gemaakt dat Vidrea Retail de vestigingen wilden vullen met een multibrand store.

Werken bij Miller&Monroe? Bekijk hier de openstaande Miller&Monroe vacatures >>>

Charles Vogele
Miller & Monroe
Vidrea Retail