Doek valt voor Bread & Butter

"Ja we zijn overgenomen door Zalando, dus Bread & Butter houdt op te bestaan," dat bevestigt perswoordvoerder Tanja Tawakkoli van de Duitse beurs telefonisch aan FashionUnited. 'Bread & Butter is dead, long live Bread & Butter' schrijft de organisatie in een laatste mailing. Een boodschap die voor meerdere uitleg vatbaar is, maar dus het einde inluidt van de Duitse vakbeurs Bread & Butter zoals we die kennen.

Dat de beurs zich moest heruitvinden was reeds bekend. Na het faillissement eind 2014 en een doorstart begin dit jaar, was de beursorganisatie veel goodwill verloren. De laatste editie van Bread & Butter, die vorige week in Berlijn plaatsvond, bleek geen succes. Nooit eerder was Bread & Butter zo klein en rustig. Begin juli stonden slechts tweehonderd kramen op de beurs waar vroeger zeshonderd en in de hoogtijdagen zelfs negenhonderd merken hun collecties toonden.

De toekomst is ongewis, desgevraagd zegt de perswoordvoerder niet precies te weten wat er nu gaat gebeuren. Met de overname door Zalando begin juni lijkt de vakbeurs een veilige haven te hebben gevonden. Als alles rond is, worden meer details bekend gemaakt.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN