• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • Eerste kindermodebeurs van Preview vindt plaats op 8 januari

Eerste kindermodebeurs van Preview vindt plaats op 8 januari

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Beurzen

Preview modebeurs Credits: Cast

De eerste editie van Preview Kids zal plaatsvinden op 8 januari, zo blijkt uit een persbericht. Tijdens de laatste editie van Preview Men in juli onthulde Marijn Verschure, general manager bij beursorganisator Cast, al dat kindermode aan het spectrum van de beurzen toegevoegd zal worden.

De beursevenementen van Cast, geïntroduceerd tijdens de pandemie, richten zich op een eenvoudige opzet waarbij het product centraal staat. Cast organiseerde eerder al Preview Women en Preview Men. Hier komt aankomend beursseizoen dus ook Preview Kids bij.

Diverse kindermodemerken hebben zich al aangemeld. Zo is er ook het Drive Inn Junior concept, dat de vorige twee inkoopseizoenen samenwerkte met Modefabriek, dat wordt toegevoegd. Merken die zich al definitief hebben ingeschreven voor Preview Kids zijn onder andere Diesel, Guess, Malelions, Ballin, Anthony Morato, Vingino, Replay, Indian Blue Jeans, Rellix, Sofie Schnoor, LTB Jeans, Pinko en Lyle & Scott.

De datum van Preview Kids zorgt ervoor dat de kindermodebeurs een week eerder plaatsvindt dan de andere kindermodebeurs in Nederland Sunday School. Sunday School komt aankomend inkoopseizoen juist met een nieuwe locatie én een nieuw concept.

Kindermode
PREVIEW
Preview Kids