• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • Kindermodebeurs Sunday School nog maar één dag en verhuist naar Vijfhuizen

Kindermodebeurs Sunday School nog maar één dag en verhuist naar Vijfhuizen

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Beurzen

Overzicht van één van de hallen van Sunday School in De Fabrique. Credits: FashionUnited/Caitlyn Terra

Meer informatie over het nieuwe concept van kindermodebeurs Sunday School. Het evenement zal aankomende wintereditie nog maar één dag plaatsvinden én het verhuist naar Vijfhuizen.

De organisatie van de beurs geeft aan dat het teruggaan naar één dag en wel maandag, een reactie is op de wens van inkopers en winkels. Het is opmerkelijk omdat de kindermodebeurs jaren geleden juist startte op de zondag.

Niet alleen de dag waarop het plaatsvindt verandert aankomende editie, ook de locatie is nieuw. Op 15 januari vindt de beurs namelijk plaats bij Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen. De organisatie geeft aan dat de locatie overzichtelijk is, dichtbij Schiphol ligt en goede parkeermogelijkheden heeft.

De kindermodewereld in de Benelux is komend inkoopseizoen aan verandering onderhevig. Zo zal na twee edities mét kindermode, Modefabriek zich nu alleen nog focussen op damesmode. Daarbij komt er een nieuwe speler op de markt, namelijk Preview Kids. Preview Kids vindt op 8 januari plaats bij Cast in Nieuwegein.

Kindermode
Sunday School