• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Marchon sluit licentieovereenkomst voor Victoria Beckham brillen

Marchon sluit licentieovereenkomst voor Victoria Beckham brillen

Door Esmee Blaazer

bezig met laden...

Scroll down to read more

Victoria Beckham Limited heeft een wereldwijde licentieovereenkomst 'voor lange termijn' gesloten met brillenproducent Marchon Eyewear Inc. Dat maken de twee partijen wereldkundig middels een persbericht. De nieuwe eyewear collecties worden ontwikkeld in Italië; lanceringen staan gepland 'vanaf herfst 2019'.

"(..) Deze licentie stelt ons in staat om onze aanwezigheid op de retail brillenmarkt te vergroten en te groeien door de technische innovatie, expertise in productontwikkeling en het wereldwijd distributienetwerk van Marchon," stelt Paolo Riva, CEO van Victoria Beckham Ltd. in de verklaring. "Victoria Beckham heeft het waanzinnig gedaan en een echte luxe merk opgezet met een zelfverzekerde identiteit en een authentiek standpunt. Onze organisatie is ongelofelijk trots dat wij gaan samenwerken met Victoria en haar team," aldus Nicole Zotta, President en CEO van Marchon Eyewear, Inc in het persbericht.

In 2017 investeerde NEO Investment Partners 30 miljoen pond (33 miljoen euro) in het bedrijf. Toen liet het modelabel weten de investering te gaan gebruiken voor het vergroten van de digitale en fysieke retailaanwezigheid, voor het versterken van de bestaande productcategorien - ready-to-wear, accessoires en eyewear, het lanceren van nieuwe categoriën en toekomstige samenwerkingen.

Over Victoria Beckham Limited & Marchon Eyewear, Inc.

Victoria Beckham Limited werd in 2008 gelanceerd en is onderdeel van Beckham Brand Holdings, met aandeelhouders Victoria Beckham, David Beckham en XIX Entertainment van Simon Fuller. In 2013 werd e-commerce gelanceerd, een jaar later de eerste fysieke winkel op Dover Street Londen. Momenteel heeft het modemerk Victoria Beckham vierhonderd verkooppunten in meer dan vijftig landen wereldwijd.

Marchon Eyewear, Inc. is een van de grootste brillenbedrijven ter wereld. Het bedrijf verkoopt zijn producten onder verschillende merknamen als Calvin Klein, Chloé, G-Star RAW, Karl Lagerfeld, Lacoste, Liu Jo, Longchamp, Marchon NYC, Marni, MCM, Nautica, Nike, Nine West, Salvatore Ferragamo en Skaga. Marchon distribueert haar producten via 80.000 verkooppunten in meer dan 100 verschillende landen.

MARCHON
MARCHON EYEWEAR
Marchon Eyewear Inc.
Victoria Beckham
Victoria Beckham Limited
Victoria Beckham Ltd