• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Nieuwe CEO voor Victoria Beckham Ltd

Nieuwe CEO voor Victoria Beckham Ltd

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Van Diane Von Furstenberg naar Victoria Beckham Ltd. Paolo Riva is aangesteld als CEO van het bedrijf, zo meldt Victoria Beckham Ltd in een persbericht. Riva zal vanaf september dit jaar de functie vervullen.

Riva was hiervoor werkzaam bij Salvatore Ferragamo, Valentino, Tory Burch en recentelijk als CEO van Diane Von Furstenberg. Hij zal samenwerken met Victoria Beckham, de oprichter en creatief directeur van het merk, om de strategische geografische expansie en de uitbreiding van de producten verder te brengen, aldus het persbericht.

“Het Victoria Beckham merk biedt een unieke en spannende kans - niemand is beter dan Victoria in het omarmen van de digitale revolutie en het toe te passen om smaak te beïnvloeden door haar visie direct over te brengen op klanten,” aldus Riva in het bericht. “Ik zie er naar uit om te werken met Victoria en haar team om het bedrijf verder te ontwikkelen.”

“Paolo sluit zich aan bij ons team terwijl we het tweede decennium in gaan en zijn overvloed aan ervaring, zijn drive en creativiteit zullen fundamenteel zijn om ons te helpen de expansie als wereldwijd merk door te zetten,” aldus Beckham. Victoria Beckham is verkrijgbaar in 50 landen en is wereldwijd bij meer dan 400 retailers te vinden.

Paolo Riva
Victoria Beckham
Victoria Beckham Ltd