Anna Wintour en voormalig Apple Europe baas in Raad van Style.com

De hoofdredacteur van de Amerikaanse Vogue Anna Wintour en de voormalige baas van Apple Europe Pascal Cagni zijn toegetreden tot de Raad van bestuur van Style.com. Dat meldt Fashionmag.

Style.com zal volgend jaar gelanceerd worden als nieuwe e-commerce site, waarbij lezers van de Britse Condé Nast-magazines Vogue en GQ kunnen winkelen via de tijdschriften, websites van de titels of via Style.com zelf. Na de lancering in Groot-Brittannië zal e-commerce wereldwijd worden uitgerold, en zullen ook andere titels en websites van Condé Nast aansluiten.

Oorspronkelijk stond de lancering van Style.com gepland voor dit najaar, maar dat is opgeschoven naar begin 2016. Inmiddels is het doel om meer dan 200 retailpartners aan te sluiten gehaald, laat voorzitter Franck Zayan weten. "De interesse en anticipatie van de kant van de merken die willen verkopen op Style.com is enorm," zei hij.

Wintour staat sinds 1988 aan het hoofd van de Amerikaanse Vogue en werd in 2013 artistiek directeur bij Condé Nast. Cagni kwam in 2000 aan boord bij Apple als general manager en vicepresident van Europa, Afrika en het Midden-Oosten, maar vertrok in 2012.

Naast Wintour en Cagni zitten ook Condé Nast Amerikaanse CEO Chuck Townsend, Amerikaanse president Condé Nast Bob Sauerberg, International president van Condé Nast Nicholas Coleridge, Jonathan Newhouse en Franck Zayan in de Raad.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN