Burberry benoemt nieuwe CIO

Modehuis Burberry heeft vanaf het einde van deze maand een nieuwe chief information officer. Mark McClennon vervangt hiermee Fumbi Chima, meldt Drapers Online.

De positie van chief information officer werd twee jaar geleden voor het eerst in het leven geroepen. Fumbi Chima was toen de eerste die de functie op haar nam. De taken van CIO liggen bij de technologische tak van het merk.

McClennon heeft hiervoor 29 jaar gewerkt bij Unilever, de laatste periode als chief information officer. Hij blijft tegelijkertijd wel aan in zijn positie van niet-uitvoerend directeur bij Bonmarché waar hij sinds april vorig jaar werkt.

De afgelopen tijd zijn meerdere verschuivingen geweest in het bestuur van het Britse modehuis. Een week geleden maakte het bedrijf bekend dat Judy Collinson de nieuwe CMO wordt en halverwege maart werd bekend dat Sabrina Bonesi het ontwerp van de lederen goederen op zich gaat nemen. Vorig jaar werd al bekend dat in juli van dit jaar Marco Gobetti Christopher Bailey vervangt als CEO.

Beeld: Burberry Facebook

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN