• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • CFO verlaat Van de Velde

CFO verlaat Van de Velde

Door Caitlyn Terra

12 sep. 2018

Bart Rabaey, chief financial officer bij Van de Velde, verlaat het bedrijf. Dit maakt de groep bekend in een persbericht. De CFO verlaat het bedrijf om een nieuwe professionele uitdaging aan te gaan, zo meldt Van de Velde. Rabaey legt uiterlijk 31 december zijn functie neer, inmiddels is de zoektocht naar zijn opvolger gestart.

“Ik ben blij te hebben kunnen bijdragen aan het bouwen van het schaalbare platform voor toekomstig groei bij Van de Velde,” aldus Rabaey in het persbericht. “Nu de lancering van de omnikanaal aanpak met een centrale rol voor de retail partner succesvol is opgestart, is het voor mij tijd voor een nieuwe stap in mijn loopbaan.”

CEO van Van de Velde, Erwin van Laethem in het bericht: “We danken Bart voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van het bedrijf en in het bijzonder bij het definiëren en implementeren van het strategische plan en het stroomlijnen van onze rapportering en bedrijfsprocessen in uitdagende omstandigheden. We wensen hem veel succes in zijn verdere loopbaan.

Van de Velde heeft verschillende lingerie, badmode en sportswear merken in het portfolio: PrimaDonna, Marie Jo en Andres Sarda. Wereldwijd heeft de groep 5.000 verkooppunten.