• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Ferragamo-topman nieuwe CEO Stuart Weitzman

Ferragamo-topman nieuwe CEO Stuart Weitzman

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Eraldo Poletto heeft de overstap gemaakt van Salvatore Ferragamo naar Stuart Weitzman. Tapestry Inc, het moederbedrijf van Stuart Weitzman, meldt in een persbericht dat Poletto aan de slag gaat als CEO en merk president van het schoenenmerk vanaf 30 april. Hij vervangt hiermee Wendy Kahn, die het bedrijf verlaat.

“Stuart Weitzman is op een belangrijk punt in de ontwikkeling van het merk met de aankomende lancering van Giovanni’s[Morelli, red.] eerste collectie en de recente terugkoop van het bedrijf in Noord-China. Hiermee neemt het merk meer controle over de toekomst van het merk door een toegenomen niveau van direct eigendom. In Eraldo hebben we een leider gevonden die gedurende de laatste dertig jaar ervaring heeft opgedaan in de wereldwijde luxe branche en kennis heeft van iconische merken om op deze manier resultaten te stuwen,” aldus Victor Luis, CEO van Tapestry, Inc. in het persbericht.

Poletto, die voor zijn positie bij Ferragamo ook CEO was bij Furla, in het bericht over zijn nieuwe functie: “Stuart Weitzman schoenen hebben een lange tijd gestaan voor kwaliteit stijl en de mooie combinatie van vorm en pasvorm. Ik zie er naar uit om met het team te werken om vanuit deze basis te ontwikkelen naar een globaal multi-categorieën merk.”

Stuart Weitzman
Tapestry Inc
Scroll down to read more