• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Filippa K heeft een nieuwe CEO

Filippa K heeft een nieuwe CEO

Door Susan Zijp

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Marie Forssenius, CEO van Filippa K Credits: Filippa K

Het Scandinavische modehuis Filippa K stelt Marie Forssenius aan als nieuwe CEO. Dit meldt het merk via een bericht LinkedIn.

Forssenius is sinds april 2023 waarnemend CEO. Volgens het bericht geeft ze al enige tijd 'vorm' aan het modebedrijf. Ze heeft een 'sterke visie op de structuur en waarden van de organisatie,' aldus het bericht.

De promotie van Forssenius als CEO van Filippa K “markeert een belangrijke mijlpaal in het traject van internationale expansie van het label,” aldus het bericht.

Het modehuis liet eerder via een bericht weten een langetermijnstrategie van expansie en een hernieuwde focus op het oprichtings erfgoed van het merk te willen uitlichten. De promotie van Forssenius wordt ‘een belangrijke mijlpaal’ genoemd in het traject van internationale expansie van het label, voortgestuwd door ‘een hernieuwde focus op het oprichtingserfgoed en dna [van Filippa K, red.].’

Vorige maand werd Anna Teurnell als creatief directeur aangesteld als onderdeel van de langetermijnstrategie van Filippa K.

Filippa K