Nieuwe CEO Ralph Lauren

Ralph Lauren heeft Patrice Louvet benoemd tot CEO van het bedrijf, meldt het modemerk in een persbericht. Hij vervangt hiermee Stefan Larsson die het bedrijf verliet vanwege visies die niet overeenkomen.

Louvet werkte 28 jaar bij Procter & Gamble Co., een beauty bedrijf. In zijn laatste functie was hij voorzitter van het bestuur bij de beautygigant. Hij zal officieel starten bij Ralph Lauren op 17 juli. Hij legt verantwoording af aan Ralph Lauren, de oprichter van het merk en huidige uitvoerend voorzitter en CCO van het bedrijf.

Patrice Louvet nieuwe CEO Ralph Lauren

“Het vinden van de juiste partner om mee samen te werken om ons verder te brengen in onze evolutie, is mijn focus geweest de laatste paar maanden en ik ben verheugd dat Patrice ons team komt versterken,” aldus Lauren in een persbericht. “Hij is een ervaren zakenman met een diepe passie voor de klant en een verfijnd begrip van het opbouwen van wereldwijde merken. Dit, gecombineerd met zijn manier van samenwerken, ervaring in het transformeren van merken en intense focus op resultaat, zal ons in een betere positie voor de toekomst brengen.”

Louvet over zijn aanstelling: “Ralph is een van de grootste mode iconen ter wereld en iemand die ik al voor vele jaren bewonder en het is een ongelofelijke kans om samen met hem te werken en de 50 jaar aan innovatie en geschiedenis voort te zetten. Het merk heeft veel potentie wereldwijd en ik kan niet blijer zijn om de volgende fase van ontwikkeling te leiden voor dit bedrijf samen met Ralph en het team.”

Ralph Lauren is ondertussen bezig met een reorganisatie van het bedrijf. Dit betekende onder andere de sluiting van de Ralph Lauren Polo winkel op Fifth Avenue in New York en het stroomlijnen van het bedrijf.

Beeld: Ralph Lauren Facebook

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN