Stichting Sonsbeek & State of Fashion heeft een nieuwe directeur. De stichting heeft Steven van Teeseling benoemd tot algemeen directeur. Van Teeseling begint per april 2019 in de functie, aldus het persbericht.

Van Teeseling wordt verantwoordelijk voor het strategisch, inhoudelijk en zakelijk beleid van de stichting. De stichting is verantwoordelijk voor de twee grote culturele evenementen State of Fashion, een mode evenement en Sonsbeek, hedendaagse kunst in de openbare ruimte. “Sonsbeek en State of Fashion zijn evenementen van een hoog niveau, met een rijke geschiedenis en een internationale allure. De evenementen zetten Arnhem op de kaart, altijd vanuit een sterke betrokkenheid met de makers en de maatschappelijke meerwaarde van beeldende kunst en mode. Ik hoop dat we de komende jaren veel mensen het gevoel kunnen geven betrokken te zijn bij Sonsbeek en State of Fashion,” aldus Van Teeseling in het bericht.

De nieuwe directeur zal leiding geven aan de vaste kernorganisatie en de tijdelijke projectorganisaties van Sonsbeek en State of Fashion. Van Teeseling was de afgelopen jaren hoofd innovatie en verbinding van het Mondriaan Fonds en zal de eerste maanden in zijn functie ook gedetacheerd zijn vanuit het fonds. Deze opzet is omdat de stichting nog in afwachting is van financiering van toekomstige activiteiten.

State of Fashion is de opvolger van de Mode Biënnale en vond afgelopen jaar voor het eerst plaats. Het mode-evenement moet elke vier jaar plaatsvinden in Arnhem.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN