• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • PVH benoemt nieuwe verantwoordelijke voor West-Europa

PVH benoemt nieuwe verantwoordelijke voor West-Europa

Door Jan Schroder

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Peter Kurre wordt PVH's nieuwe Managing Director en Senior Vice President, regio West-Europa. Credits: PVH

PVH Corporation, het Amerikaanse moederbedrijf van de merken Calvin Klein en Tommy Hilfiger, bevestigt woensdag op aanvraag van FashionUnited dat Peter Kurre is benoemd tot Managing Director en vicevoorzitter voor de regio West-Europa.

Kurre treedt daarmee in de schoenen van Christian Kohlhase, die eind deze maand het bedrijf verlaat. Kurre treedt vanaf 1 november officieel in zijn nieuwe functie. Vakblad Textilwirtschaft (TW) berichtte al eerder over dit nieuws.

Kurre bekleedt momenteel de positie van vicevoorzitter Sales bij PVH Duitsland. In zijn toekomstige rol zal hij leiding geven aan de activiteiten van het bedrijf in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, evenals in diverse Oost- en Zuidoost-Europese markten.

Hij maakt deel uit van het managementteam voor de EMEA-regio (Europa, Midden-Oosten en Afrika) en zal rechtstreeks rapporteren aan David Savman, de interim-CEO van PVH EMEA. Het concern maakte in september al bekend dat Fredrik Olsson in de loop van het vierde kwartaal de functie als CEO voor PVH EMEA zal overnemen.

Lees ook:

Dit artikel verscheen eerder op FashionUnited. DE. Dit artikel is vertaald door Sylvana Lijbaart met behulp van een AI-tool genaamd Gemini 1.5. .

FashionUnited gebruikt AI taaltools om het vertalen van (nieuws)artikelen te versnellen en de vertalingen te proeflezen om het eindresultaat te verbeteren. Dit bespaart onze menselijke journalisten tijd die ze kunnen besteden aan onderzoek en het schrijven van eigen artikelen. Artikelen die met behulp van AI zijn vertaald, worden gecontroleerd en geredigeerd door een menselijke bureauredacteur voordat ze online gaan. Als je vragen of opmerkingen hebt over dit proces, stuur dan een e-mail naar info@fashionunited.com.

PVH
PVH Corp