• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Superdry maakt nieuwe interim CFO bekend

Superdry maakt nieuwe interim CFO bekend

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Nick Gresham is als interim financieel directeur (CFO) bij Superdry benoemd, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Op 3 juni zal Gresham starten in zijn functie als CFO van Superdry en zal daarmee Ed Barker vervangen die in april van dit jaar ontslag nam.

In het persbericht schrijft Superdry dat Gresham en Barker beide zullen werken aan een soepele overdracht van de verantwoordelijkheden, voordat de voorlopige resultaten van bedrijf op 4 juli bekend gemaakt zullen worden. Peter Williams, voorzitter van het Raad van Bestuur, laat in het persbericht weten: “Ik ben blij dat ik een interim CFO heb weten te bemachtigen op het niveau van Nick, die veel ervaring heeft in senior finance-functies. Dit is een belangrijke stap voor Superdry omdat we ons blijven concentreren op de herstructurering van het bestuur.”

Het is al enige tijd rumoerig binnen het bedrijf. Mede-oprichter Julian Dunkerton stapte vorig jaar maart op, toen Dunkerton aangaf het bedrijf te willen verlaten om meer tijd te besteden aan zijn andere bedrijven en zijn interesse in goede doelen. Later diende Dunkerton, samen met James Holder: de andere medeoprichter, een verzoek in om terug te komen als niet-uitvoerend directielid. En daarbij werd gevraagd om Peter Williams aan te stellen als directielid.

De directie vond dit geen goed idee en lieten de aandeelhouders weten dat Dunkerton’s terugkeer ‘extreem schadelijk voor het bedrijf- en de kansen van het bedrijf is’. Uiteindelijk mocht Julian Dunkerton toch terugkomen.

Meer details over de benoeming van Nick Gresham zijn niet bekend.

Geschreven door Kenza Benjekra

Superdry