• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Mede-oprichter Superdry stapt op

Mede-oprichter Superdry stapt op

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Weg bij Superdry en verder met andere bedrijven en goede doelen, dat is het plan van Julian Dunkerton. Dunkerton, mede-oprichter van Superdry, stapt per 31 maart op als directeur bij Superdy Plc, zo maakt het bedrijf bekend in een persbericht.

“Ik ben ontzettend trots op alles dat we hebben bereikt bij Superdry de afgelopen vijftien jaar. Als een snelgroeiend en innovatief bedrijf heeft Superdry altijd zichzelf ontwikkeld om te verzekeren dat het blijft leveren. Met andere dingen die beslag leggen op mijn tijd, is het een goed punt voor mij om mijn focus en verantwoordelijkheden te verleggen,” aldus Dunkerton in een persbericht. Dunkerton heeft zelf aangegeven het bedrijf te willen verlaten om meer tijd te besteden aan zijn andere zaken en zijn interesse in goede doelen.

De aandelen die Dunkerton in zijn bezit had worden gedoneerd aan de Blue Marine Foundation. Zijn aandeel in het bedrijf is 1,157 miljoen pond waard (1,3 miljoen euro). “Deze donatie is onderdeel van een bredere strategie waar Julian Dunkerton aan heeft gewerkt buiten zijn werk bij Superdry.

Superdry
Superdry Plc