• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Textielbedrijf ByBorre benoemt nieuwe CEO

Textielbedrijf ByBorre benoemt nieuwe CEO

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Mijke van Ballegooijen is de nieuwe CEO van ByBorre. Credits: ByBorre

Nederlandstextielbedrijf ByBorre krijgt nieuw leiderschap. Mijke van Ballegooijen is benoemd tot nieuwe CEO, aldus een persbericht.

Oprichter Borre Akkersdijk geeft aan dat diverse leiderschapsstijlen en branchespecifieke expertise belangrijk is in verschillende groeifases. “Met ByBorre’s solide productportfolio en operationele basis op zijn plaats, is het tijd voor nieuw leiderschap om dit naar een volgend niveau van transformatie in de industrie te brengen."

Van Ballegooijen heeft eerder leidinggevende functies bekleed die focusten op klantbeleving, commerciële excellentie en digitale transformatie. Ook werkte ze bij diverse MKB-bedrijven in de technologiesector.

"Het is indrukwekkend hoe ByBorre in de sector een voorbeeld heeft kunnen stellen over hoe verantwoordelijker te handelen. Echte impact vindt plaats op grote schaal. Ik kijk ernaar uit om samen met het team onze positieve impact te versnellen."

ByBorre is sinds de oprichting in 2015 van creatieve textielstudio uitgegroeid naar een bedrijf dat verandering in de textielindustrie wil aanmoedigen en een impact wil maken door middel van innovatie. Het bedrijf heeft digitale oplossingen voor textielontwerp, -ontwikkeling en -productie. Daarnaast heeft het ook een ready-to-order textielcollectie.

Lees ook ons interview met Borre Akkersdijk:
Borre Akkersdijk over textiel innovatiebedrijf Byborre: “Het gebeurt niet vaak dat je een vliegwiel vindt, waarvoor geldt: hoe groter, hoe beter”
ByBorre