• Home
  • Nieuws
  • Mode
  • Amsterdam Fashion Week: hier moet je zijn

Amsterdam Fashion Week: hier moet je zijn

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mode |KAART

Amsterdam Fashion Week onder leiding van Danie Bles gaat donderdag 6 september van start op Museumplein. In de stad worden verschillende evenementen georganiseerd. Bles hoopt dat 'haar' Fashion Week voelbaar is in de hele stad, zo verklaarde Bles tegenover ANP. "We hebben hard gewerkt aan een stukje beleving. Op het Museumplein moet iedereen denken: dit wil ik delen. Ik wil mensen inspireren. Mode is voor iedereen.” Events van de On en Off Schedule programmering die u niet mag missen.

Scroll naar beneden om door de interactieve kaart te navigeren. Klik op ‘Start Exploring’ en gebruik de pijlen om verder te gaan.

Wilt u niets missen? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief om automatisch op de hoogte te blijven.

Amsterdam Fashion Week (AFW) werd in 2004 opgericht als initiatief om Amsterdam op de kaart te zetten ‘als bruisende en internationaal georiënteerde bestemming voor mode’. De eerste editie viel samen met de vakbeurs Modefabriek. In de jaren daarna vond AFW twee keer per jaar plaats op het Westergasterrein, in januari en juli. Danie Blesnam Amsterdam Fashion Week vorig jaar

over van TMG. Bles besloot het evenement te verhuizen naar september, voor de start van de internationale modeweken en naar het Museumplein te gaan. In juli 2007 vond de modeweek eerder plaats op Museumplein. TMG is als mediapartner betrokken bij de eerste editie onder leiding van Bles.

Beeld: Amsterdam Fashion Week.

Amsterdam Fashion Week
MULTIMEDIA