Dit wordt het modenieuws van week 24

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 24. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 11 tot en met 17 juni.

CEO interview Rhumaa

Wat ooit begon voor de Nederlandse Daniel Beernink met het verkopen van T-shirts uit zijn rugzak tijdens zijn studie International Business en Management, is nu uitgegroeid tot een zelfstandig merk dat samenwerkt met jonge Zuid-Afrikaanse kunstenaars. Het doel is om culturen te verbinden door middel van kwalitatief en mooi design. Lees het interview deze week en maak kennis met Rhumaa.

AMFI graduation show

Na de Gerrit Rietveld Academie en ArtEZ is het de beurt aan AMFI. Studenten van Amsterdam Fashion Institute presenteren maandagavond hun afstudeercollecties.

Lancering Afound

H&M’s nieuwste merk, discountketen Afound, lanceert op donderdag 14 juni. Afound moet een marktplaats zijn met afgeprijsde mode en lifestyle producten. Donderdag opent ook de eerste winkel open in Stockholm en twee dagen later opent het filiaal in Malmö.

Dit wordt het modenieuws van week 24

FashionClash

Op 15,16 en 17 juni vindt alweer de 10e editie van het internationale Fashionclash Festival in Maastricht plaats. Meer dan 150 ontwerpers en podiumkunstenaars uit landen zoals Nederland, Duitsland, Italië, Portugal, Polen, Finland tot aan Peru nemen deel aan het festival. Het Modeshow programma met meer dan 30 ontwerpers vindt plaats op zaterdagavond.

Trendstop

Deze week krijgen FashionUnited-lezers inzicht in de drie belangrijke trends die zijn gespot tijdens het festival Primavera Sound. Lees het rapport woensdag.

Verder op de kalender

Dinsdag 12 en woensdag 13 juni

Unleash Opportunity Conference, Amsterdam

Dinsdag 12 juni

Lezing Viktor&Rolf in Kunsthal Rotterdam

Woensdag 13 juni

INRetail - AVG-tool-sessie

Vrijdag 15 en zaterdag 16 juni

Sample Sale Samsøe & Samsøe

Zaterdag 16 juni

MODESHOW 2018 - Afdeling Mode & Textiel KABK Den Haag

Zaterdag 16 juni

FashionCLASH: The show

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN